home

Welkom in Casalado!

CASALADO
Een mooie en rustieke, 2 persoons studio(42m2), met tuin en terras. Aangepast sanitair, rolstoel vriendelijk.

Gelegen aan de rand van het dorpje El Saltador in een prachtige vallei 6 km landinwaarts bij Carboneras aan de Middellandse Zee. Het ligt in het Parque Natural de Cabo de Gata, nog een van de mooiste en "beschermde" gebieden van Spanje, in de provincie Almeria, Andalusië. Geen massa tourisme en hoogbouw. Een bijzondere omgeving gekenmerkt door de eenvoud en schoonheid van een ruige, semi-woestijnachtige natuur, voor mensen die eens wat anders willen en van rust en stilte houden. Een ideale vakantieplek om vrijwel het gehele jaar door te kunnen genieten van zon, stranden en buiten activiteiten. Met de zee en haar prachtige stranden op nog geen 6 km afstand.

Het oorspronkelijk boerenhuisje is zo'n 60 jaar oud. In 2008 kochten wij de verlaten, in volledig verval geraakte ruïne met een totaal verwaarloosd terrein en hebben het geheel gerenoveerd.

Omgeving
Het Wilde Westen in Zuid-Oost Spanje.
Op You tube kun je prachtige video's bekijken, zodat je een beeld krijgt van de unieke omgeving. Klik op "naturaleza extrema de Almeria" en "el desierto de tabernas".
Carboneras aan de kust biedt een ruime keuze aan winkels, tapas bars, restaurants,etc. En een grote gezellige weekmarkt elke donderdagmorgen.
Het Parque Natural Cabo de Gata, nog een van de mooiste en 'beschermde' gebieden van Spanje/Andalusië, met haar mooie Moorse in wit gehulde dorpjes, haar adembenemende kustlijn, baaien en stranden.

Leuke uitstapjes naar oa Agua Amarga, Las Negras, San Jose, Rodalquilar, Los Escullos, Cabo de Gata. Nijar, Lucainena, Sorbas, Tabernas, Almeria, Granada. Nog een van de mooiste en 'beschermde' gebieden van Spanje/Andalusie.
Vele buitenactiviteiten zoals duiken en snorkelen, fietsen, eindeloos wandelen, vissen, paardrijden, mountain biken......

Bereikbaarheid
Er rijden dagelijks bussen tussen Almeria en Carboneras. Vliegen op Almeria of Alicante. Vanaf Almeria is het ca 1 uur rijden en vanaf Alicante ca 3 uur.
Het huren van een auto is aan te bevelen en hier goedkoop.


Prijzen
Inclusief:
-Internet, water, (keuken)gas, elektra, bad-en keuken handdoeken, bed-en linnengoed.
-Eigen terras (20m2) en tuin. Parkeerplaats bij het huis. Gebruik wasmachine tegen kleine vergoeding.

Exclusief:
-Radio en TV

Geen huisdieren.
Niet roken.

Prijs per nacht (minimaal 3 nachten) : €55,-

Schoonmaakkosten: €60,-
Borg: €100,-

Heb je nog vragen of wil je iets overleggen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Jan en Yvette

Mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Tel:  0034 617 229 939